img-20170614-wa0002

Specialisten die je verder helpen

Specialisten die je verder helpen

“Elke logopedische stoornis is uniek en ons team is dat ook! Door de verschillende expertise en ervaring van onze specialisten kunnen we je altijd verder helpen”

Annette Jumelet

annette
annette

“Elke logopedische stoornis is uniek en ons team is dat ook! Door de verschillende expertise en ervaring van onze specialisten kunnen we je altijd verder helpen”

Annette Jumelet

geel
275661122_4907336886021139_7380888013047080044_n

Mijn naam is Julia en ik ben 22 jaar oud. Ondertussen mag ik mij alweer een jaar logopedist noemen. Mijn eindstage heb ik in deze praktijk mogen lopen en sindsdien ben ik niet meer weggegaan! 😁 Het leuke om logopedist te zijn vind ik de grote diversiteit die je in de all-round praktijk ziet. Zo komen alle leeftijden voorbij en heeft ieder een eigen hulpvraag met een persoonlijk doel waar we samen naar toe werken.
Naast dat ik graag als logopedist aan het werk ben vind je mij in mijn vrije tijd vaak op de tennisbaan.

9

Van 1997-2001 volgde Annette de logopedie opleiding aan de Hogeschool in Rotterdam. Annette heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring als allround-logopediste in de vrije-vestiging. In 2001 begon Annette als logopediste bij het Logopedisch Centrum in Hellevoetsluis. Vervolgens richtte Annette Jumelet in 2005 haar eigen praktijk op in Bruinisse en later in Nieuwerkerk, St. Philipsland, Zierikzee en St. Annaland. Als praktijkhouder van Jumelet Logopedie draagt Annette zorg voor de algehele organisatie van de praktijk, dit doet zij met veel plezier. Annette heeft veel affiniteit met kinderen met Down-Syndroom en jonge kinderen met een bijzondere achterstand. Verder is Annette pré-logopedist bij jonge kinderen met eet- en drinkproblemen, ook bij kinderen met een (verstandelijke) beperking. Verder geeft Annette de Narratieve Taal en Tekentherapie aan kinderen die zich moeilijk kunnen uiten. In 2016 heeft Annette de opleiding tot Cogmed-coach afgerond.

Naast het werk is Annette, gehuwd en moeder van 2 kinderen. De passie van Annette naast logopedie is vioolspelen.

7

Ingrid werkt als administratief medewerkster bij Jumelet Logopedie. Ingrid heeft voorheen jarenlang bij de thuiszorg gewerkt. Doordat ze op een basisschool vrijwillig hielp met de administratie, wilde ze zich meer verdiepen in administratieve taken en heeft hiervoor een opleiding gevolgd. Per 1 september 2011 is ze in dienst bij Jumelet Logopedie. Ingrid verzorgd diverse administratieve taken in de praktijk. Ingrid is gewoonlijk op maandag aanwezig in de praktijk.

Ingrid is getrouwd en heeft drie kinderen waarvan er nog twee thuiswonend zijn. In haar vrije tijd leest ze graag. Verder wandelt of fiets ze graag. Favoriet is toch wel een strandwandeling.

8

Mirella heeft haar opleiding gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. In haar vierde jaar heeft zij stagegelopen bij Jumelet Logopedie. Mirella is sinds haar afstuderen in 2011 werkzaam bij Jumelet Logopedie in Bruinisse, Nieuwerkerk en Sint-Philipsland. Het werken met kinderen vindt Mirella erg uitdagend. Mirella heeft de cursus OMFT (Oro Myo Functionele Therapie) gevolgd. Daarnaast heeft Mirella cursussen gevolgd op het gebied van dyslexie, connect lezen en fonologische articulatiestoornissen. In 2017 heeft Mirella de cursus PROMPT 1 gevolgd. In de toekomst hoopt Mirella nog meer cursussen en/of studiedagen te volgen op het gebied van spraak- en taalproblemen bij (jonge) kinderen.

In haar vrije tijd zingt Mirella graag bij praiseband The Bridge en combo Just-us. Dit doet zij al enkele jaren met veel plezier.

tessa

Mijn naam is Tessa en vanaf vandaag werk ik bij het gezellige team van Jumelet logopedie! Mijn gezicht zal op verschillende locaties zichtbaar zijn dus hierbij even een snelle voorstelronde 😉. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn man op het eiland Goeree- Overflakkee. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Vervolgens ben ik aan het werk gegaan en heb ik binnen ons mooie vak ervaring opgedaan bij twee andere praktijken. Ik heb veel plezier in het werk als logopedist en haal veel voldoening uit het werk door samen met de cliënt naar een doel toe te werken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met de inrichting van ons huis bezig te zijn, sport ik met regelmaat en ben ik altijd in voor gezelligheid 😊.

5
impact3