img-20170614-wa0002

Specialisten die je verder helpen

Specialisten die je verder helpen

“Elke logopedische stoornis is uniek en ons team is dat ook! Door de verschillende expertise en ervaring van onze specialisten kunnen we je altijd verder helpen”

Annette Jumelet

annette
annette

“Elke logopedische stoornis is uniek en ons team is dat ook! Door de verschillende expertise en ervaring van onze specialisten kunnen we je altijd verder helpen”

Annette Jumelet

geel
manon

In 2016 is Manon afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Sindsdien is ze werkzaam bij Jumelet Logopedie, maar heeft tijdens haar opleiding ook haar stage hier gelopen. Ze is op maandag en dinsdag te vinden op SBO De Meije en op donderdag in Bruinisse.
Manon is afgestudeerd als allround logopedist. Dankzij haar stages en werk heeft ze ervaring met het behandelen van kinderen met of zonder gedragsproblematiek of een beperking. Ze heeft affiniteit met het behandelen van kinderen in de basisschoolleeftijd. Tijdens en na haar studie heeft ze cursussen gevolgd gericht op het gebruiken en inzetten van ondersteunende gebarentaal (NmG) en Oro-Myofunctionele therapie (OMFT).
Naast haar werk vindt Manon het leuk om in de zomer op het terras of tijdens een flinke wandeling van de zon te genieten. Ze is graag bij familie of vrienden en bezoekt met hen graag de binnenstad of een musical.

9

Van 1997-2001 volgde Annette de logopedie opleiding aan de Hogeschool in Rotterdam. Annette heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring als allround-logopediste in de vrije-vestiging. In 2001 begon Annette als logopediste bij het Logopedisch Centrum in Hellevoetsluis. Vervolgens richtte Annette Jumelet in 2005 haar eigen praktijk op in Bruinisse en later in Nieuwerkerk, St. Philipsland, Zierikzee en St. Annaland. Als praktijkhouder van Jumelet Logopedie draagt Annette zorg voor de algehele organisatie van de praktijk, dit doet zij met veel plezier. Annette heeft veel affiniteit met kinderen met Down-Syndroom en jonge kinderen met een bijzondere achterstand. Verder is Annette pré-logopedist bij jonge kinderen met eet- en drinkproblemen, ook bij kinderen met een (verstandelijke) beperking. Verder geeft Annette de Narratieve Taal en Tekentherapie aan kinderen die zich moeilijk kunnen uiten. In 2016 heeft Annette de opleiding tot Cogmed-coach afgerond.

Naast het werk is Annette, gehuwd en moeder van 2 kinderen. De passie van Annette naast logopedie is vioolspelen.

4

Femke is in 2008 afgestuurd aan de Hogeschool Rotterdam, waar zij de opleiding tot logopediste heeft gevolgd. Sindsdien is zij werkzaam bij Jumelet Logopedie. Femke werkt maandag en woensdagmiddag in Bruinisse. Op woensdagochtend en donderdag is zij werkzaam in onze vestiging in Sint Philipsland. Femke is een allround logopediste en heeft veel affiniteit met (ernstige) spraak-taalproblemen bij kinderen en OMFT (oro-myofuntionele therapie). Onlangs heeft Femke de cursus PROMPT gevolgd. Verdere specialisaties zijn het behandelen van kinderen met problemen in de sensorische informatieverwerking en DGM (denkstimulerende gespreksmethodiek).

Naast logopediste is Femke moeder van twee zoons. In haar vrije tijd gaat ze graag met haar gezin kamperen.

7

Ingrid werkt als administratief medewerkster bij Jumelet Logopedie. Ingrid heeft voorheen jarenlang bij de thuiszorg gewerkt. Doordat ze op een basisschool vrijwillig hielp met de administratie, wilde ze zich meer verdiepen in administratieve taken en heeft hiervoor een opleiding gevolgd. Per 1 september 2011 is ze in dienst bij Jumelet Logopedie. Ingrid verzorgd diverse administratieve taken in de praktijk. Ingrid is gewoonlijk op maandag aanwezig in de praktijk.

Ingrid is getrouwd en heeft drie kinderen waarvan er nog twee thuiswonend zijn. In haar vrije tijd leest ze graag. Verder wandelt of fiets ze graag. Favoriet is toch wel een strandwandeling.

8

Mirella heeft haar opleiding gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. In haar vierde jaar heeft zij stagegelopen bij Jumelet Logopedie. Mirella is sinds haar afstuderen in 2011 werkzaam bij Jumelet Logopedie in Bruinisse, Nieuwerkerk en Sint-Philipsland. Het werken met kinderen vindt Mirella erg uitdagend. Mirella heeft de cursus OMFT (Oro Myo Functionele Therapie) gevolgd. Daarnaast heeft Mirella cursussen gevolgd op het gebied van dyslexie, connect lezen en fonologische articulatiestoornissen. In 2017 heeft Mirella de cursus PROMPT 1 gevolgd. In de toekomst hoopt Mirella nog meer cursussen en/of studiedagen te volgen op het gebied van spraak- en taalproblemen bij (jonge) kinderen.

In haar vrije tijd zingt Mirella graag bij praiseband The Bridge en combo Just-us. Dit doet zij al enkele jaren met veel plezier.

5
impact3