230331-annette-34

Specialisten die je verder helpen

Specialisten die je verder helpen

“Elke logopedische stoornis is uniek en ons team is dat ook! Door de verschillende expertise en ervaring van onze specialisten kunnen we je altijd verder helpen”

Annette Jumelet

annette2
annette

“Elke logopedische stoornis is uniek en ons team is dat ook! Door de verschillende expertise en ervaring van onze specialisten kunnen we je altijd verder helpen”

Annette Jumelet

geel
julia

Mijn naam is Julia en ik ben 22 jaar oud. Ondertussen mag ik mij alweer een jaar logopedist noemen. Mijn eindstage heb ik in deze praktijk mogen lopen en sindsdien ben ik niet meer weggegaan! 😁 Het leuke om logopedist te zijn vind ik de grote diversiteit die je in de all-round praktijk ziet. Zo komen alle leeftijden voorbij en heeft ieder een eigen hulpvraag met een persoonlijk doel waar we samen naar toe werken.
Naast dat ik graag als logopedist aan het werk ben vind je mij in mijn vrije tijd vaak op de tennisbaan.

annette

Mijn naam is Annette Jumelet, logopedist en praktijkmanager van Jumelet Logopedie. In 2002 heb ik mijn studie aan de Hogeschool Rotterdam afgerond en in 2005 richtte ik mijn eigen praktijk op in Bruinisse. Met veel plezier behandel ik, al heel wat jaren, kinderen en volwassenen met uiteenlopende logopedische problematiek. Het is mijn passie om problemen vanuit mogelijkheden te benaderen met oog voor de kwaliteiten van de cliënt. Specialisaties heb ik op het gebied van stemklachten en op het gebied van eet-en drinkstoornissen. Veel ervaring heb ik opgedaan in het behandelen van Prematuren en kinderen met Down Syndroom en andere special needs. Ook het begeleiden van beroepssprekers en zangers geeft mij veel voldoening.
Naast mijn beroep ben ik violiste en moeder van 2 kinderen. Ik hou verder erg van gezelligheid en geniet van etentjes met mijn vrienden en familie.

ingrid

Ingrid werkt als administratief medewerkster bij Jumelet Logopedie. Ingrid heeft voorheen jarenlang bij de thuiszorg gewerkt. Doordat ze op een basisschool vrijwillig hielp met de administratie, wilde ze zich meer verdiepen in administratieve taken en heeft hiervoor een opleiding gevolgd. Per 1 september 2011 is ze in dienst bij Jumelet Logopedie. Ingrid verzorgd diverse administratieve taken in de praktijk. Ingrid is gewoonlijk op maandag aanwezig in de praktijk.

Ingrid is getrouwd en heeft drie kinderen waarvan er nog twee thuiswonend zijn. In haar vrije tijd leest ze graag. Verder wandelt of fiets ze graag. Favoriet is toch wel een strandwandeling.

mirella

Ik ben Mirella en alweer een aantal jaren een vast gezicht bij Jumelet Logopedie. Het werken met kinderen geeft mij veel voldoening en vooral veel plezier! In de afgelopen jaren heb ik meerdere cursussen gevolgd op het gebied van spraak- en taalproblemen bij (jonge) kinderen.

Ik ben getrouwd en moeder van twee lieve meisjes. In mijn vrije tijd zing ik graag in een praiseband. Ook dit doe ik al heel veel jaren met veel plezier.

tessa

Mijn naam is Tessa en vanaf vandaag werk ik bij het gezellige team van Jumelet logopedie! Mijn gezicht zal op verschillende locaties zichtbaar zijn dus hierbij even een snelle voorstelronde 😉. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn man op het eiland Goeree- Overflakkee. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Vervolgens ben ik aan het werk gegaan en heb ik binnen ons mooie vak ervaring opgedaan bij twee andere praktijken. Ik heb veel plezier in het werk als logopedist en haal veel voldoening uit het werk door samen met de cliënt naar een doel toe te werken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met de inrichting van ons huis bezig te zijn, sport ik met regelmaat en ben ik altijd in voor gezelligheid 😊.

dewi

Hoi allemaal, mijn naam is Dewi en ik ben in 2022 afgestudeerd als logopedist. In mijn derde jaar van de opleiding heb ik stage mogen lopen bij Jumelet logopedie. Gedurende deze periode heb ik gelijk gemerkt wat voor fijne sfeer hier hangt. Het is dan ook super leuk dat ik nu onderdeel ben van dit team!

Het leuke aan ons vak is dat ik met veel diverse mensen en problematieken in aanraking kom. Het werken aan en het behalen van persoonlijke doelen geeft veel voldoening. Op dit moment help ik mensen met taal-, articulatie-, stem- en slikproblemen. In mijn vrije tijd kan je mij vinden bij de paarden of ben ik creatief bezig.
5
impact3